Yarısını ben öderim

Uzman Yardımı Alın

Hülya EFT Master kursu eğitimi esnasında bireysel seans desteği almak istediği konuları fark etmişti ve her hafta seans için buluşmaya başlamıştık.

Seans için onu her zamanki gibi kapıda karşılayıp “Nasılsın Hülyacığım?” dediğimde, “İyi değilim Rana hocam, annemle tartıştık” dedi.

Uzman Yardımı Alın

Hayırdır, ne oldu?” deyince de anlattı.

Hülya’nın eski eşinden okul çağında bir kızı vardı. Okul sezonu açılmıştı. Kızının eğitimine çok değer veriyor ve onu iyi bir okula yazdırmak istiyordu.

Ancak şöyle bir sorun vardı. Hülya eski eşinden boşanınca baba evine dönüp ailesi ile yaşamaya başlamıştı. Kendi işini bırakıp babasıyla birlikte çalışmaya başlamıştı. Ailesi boşandığından beri hem ona hem kızına kol kanat geriyordu. Kızının da Hülya’nın da masrafları aile bütçesinden karşılanıyor eski eşten bir şey beklenmiyor, istenmiyordu. Bir süre sonra Hülya yeniden evlenmişti ve ailesinin yanından taşınarak yeni eşi ile yaşamaya başlamıştı. Fakat babasıyla çalışmaya devam ediyor ve ilk eşinden olan kızı ile ilgili tüm masrafları hala anne babası ile halletmeye çalışıyordu. Ne eski eşiyle ne de yeni eşiyle bu konuyu paylaşmıyordu.

Uzman Yardımı Alın

Şimdi okul masrafları gündeme gelince Hülya’nın kızı için harcamak istediği para aile içinde bir krize sebep olmuştu. Babası ile anlaşamayınca derdini annesine anlatmaya çalışıyor bu sefer de annesinin “Bu okulu (parayı) beğenmiyorsan, git kendine başka iş bul, kendin çalış, kazan” gibi konuşmalarına maruz kalıyordu. Hem annesine bu sözlerinden dolayı kırılıyor hem de kızını hala istediği okula yazdıracak para sorununu çözemiyordu.

Bana bu problemi anlattığında ilk dikkatimi çeken şey kızının babasının (yani boşandığı eşinin) bu hikâyede hiç olmamasıydı. Burada bir enerji kayması vardı ve Hülya boş yere gereksiz bir kaosun içine düşmüş, problemi yanlış yerde yanlış insanlarla çözmeye çalışıyordu.

Ona bir an önce bunu anlatmam ve hem onun bilincinde hem de yaşantısındaki aile enerjilerinde bir düzeltme yapmam lazımdı.

Uzman Yardımı Alın

Ona dedim ki “Hülya bak, sen eski kocanı sistemden dışlamışsın. Ona bir şey sormuyor, ona bilgi vermiyor, ondan bir şey de istemiyorsun. Kızınla ilgili her meseleyi anne babana götürüyor, onlarla çözmeye çalışıyorsun. Onları eski eşinin yerine koymuşsun. Ama onlar da senin kızınla olan aile sistemine dâhil değiller ve burada gereksiz çatışmalar oluyor. Lütfen eski eşini sürece dâhil et. Ona yaşadığın sorunu anlat. Kızını göndermek istediğin bir okul olduğunu, nelere ihtiyacın olduğunu anlat. Katkıda bulunup bulunamayacağını sor.

Yeni eşinle de bu sorunları paylaşmıyorsun. Tek başına acı çekiyorsun. Yeni eşin elbette bu konuda bir şey yapmak zorunda değil. Çünkü kızının babası o değil. Ama seni ve kızını sevdiği için katkıda bulunmak isteyebilir, sana manevi destekte bulunabilir. Bu adam da senin yeni aile sistemin. Hatta en öncelikli aile sistemin. Senin anne baban ise daha ikinci planda. Asıl en önce bu adam yani senin eşin neler yaşıyor olduğunu bilmeli. Onunla paylaşmalısın derdini.

Uzman Yardımı Alın

Söylediğim her şeyi güzelce dinledi ve anladı Hülya. “Hocam, hiç böyle düşünmemiştim şimdi kafamda bir sürü şey aydınlandı dedi.

Sonra biz başka bir konu üzerinde seans yaptık. Ayrılırken kapıda tekrar hatırlattım konuştuklarımızı. “Eski eşini dışlama, tamam mı” diye uyardım. (meşhurdur benim kapı önü konuşmalarım)

Bir sonraki hafta ne oldu biliyor musunuz?

Ben bile bu kadarını tahmin edemezdim!

Ne oldu Hülyacığım okul meselesi?” dedim.

Eski eşi “Ne kadar masraf varsa hesapla ben yarısını öderim” demiş.

Yeni eşi de “seneye nereye istersen oraya gönderebiliriz, ben karşılayabilirim istersen” demiş.

Düşünün sadece 2 kişiyi seans bile yapmadan, konuşarak ailedeki gerçek enerjetik yerlerine yerleştirdiğimizde önce bilincimizde sonra onların bilincinde, en son da madde dünyasında bir değişim oluyor. Alan değişiyor. Biz zaten bu değişimler olmadığında özel teknikler kullanır seans yaparız. Eğer konuyu bilinç düzeyine çıkarmaya çalıştığımızda danışanımızın bilincine bu konu yerleşmiyorsa, o zaman müdahale ederiz. O yüzden düzenli yapılan bireysel seanslarımızın en önemli parçası da sürekli takip ettiğimiz danışanlarımızın enerji kaymalarını yakalama ve bazen her hangi bir özel teknik kullanmadan da düzeltme şansımızın olması.

Tabi ben bu haberi duyunca, meşhur bir enerji dansım var danışanlarımın şifa öykülerini dinlerken yaptığım, onu yaparım. Hemen dans etmeye ve kutlamaya başladım. Çünkü bu tam bir enerji dönüşümüydü. En güzel tarafı da ailedeki tüm tarafların enerjilerinin rahatlaması ve sisteme huzur gelmesiydi. Tabi bir kız çocuğunun sahip olduğu tüm aile üyelerinden doğru bir enerji ile beslenmesi ve tüm maddi manevi varlık enerjisinin akışının sağlanması mükemmel bir sonuçtu. Zaten genelde böyle olur. İnsanları ailede doğru yerlere koyarsanız sistemde hemen enerji akışı başlar.

Uzman Yardımı Alın

Öncelikle Sevgili Hülyacığıma bu hikâyeyi sizinle paylaşmama izin verdiği için teşekkür ediyorum. Benim bu hikâyeleri siz okuyucularımızın ve öğrencilerimin farkındalık ve gelişimlerini desteklemek için hazırladığımı biliyor. O yüzden şimdi onun da hayatının dönüşümleri sizlerin dönüşümüne de yakıt oluyor.

Şimdi benim merak ettiğim şu.

Bu hikâye sizde neler çağrıştırdı?

Sizin eski eşiniz, çocuklarınız ile böyle enerji kaymalarınız var mı?

O zaman mutlaka bunlar üstünde çalışmanızı öneririm. Belki de siz bunları çözülmeyecek dertler sanıyorsunuz ama sizin göremediğiniz enerji dolaşıklıkları var.

Bu konuda hem bireysel seans desteği alabilirsiniz. Hem de eğitimlerimize katılıp kendi yaşamınızda bir enerji ustası olabilirsiniz. Eğitim ve hizmetlerimizi web sayfamızdan inceleyebilir, nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız her zaman bize sorabilirsiniz.

Bir sonraki maceramızda görüşmek üzere,

Sevgiyle kalın

Namaste